MENU
سیما سادات لاری گفت: با فوت ۷۳ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جانباختگان کرونا در کشور به ۵۹ هزار و ۷۳۶ نفر رسیده است.
همتی گفت: پولی که بانک مرکزی از کره جنوبی طلب دارد هفت میلیارد دلار است، اما قرار شده که پرداختها حداقل با یک میلیارد دلار آغاز شود.
هیات وزیران در جلسه امروز خود با اصلاح «آیین نامه اجرایی قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران» موافقت کرد.
لوح تقدیر کتابخانه آوتیک ایساهاکیان ایروان همزمان با روز ملی اهدای کتاب به رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان اعطاء شد.
رییسی از شناسایی ۱۱۲ مبتلا به ویروس جهش یافته کرونا در کشور خبر داد و گفت: تاکنون هشت نفر در کشور به دلیل ابتلا به این ویروس فوت کردهاند.
منتخبی از آثار نقاشان ایرانی-ارمنی با عنوان "ریشه ها" از ۸ تا۲۰ اسفند در گالری "جاوید" به نمایش گذاشته می شود.
Nothing found!