MENU
شمخانی با بیان اینکه تا نیروهای تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا حضور داشته باشند این منطقه به ثبات، آرامش و امنیت پایدار دست نخواهد یافت، تاکید کرد: بدون شک در سایه وحدت ملتها و دولتهای منطقه خروج شرارتآمیز آمریکا تحقق مییابد.
ربیعی گفت: اظهار نظر همه کسانی که در آن روزها و در اوج جنگ روانی آمریکا علیه ملت ایران، مبتنی بر عرق ملی و با استناد به اطلاعات موجود در همان لحظه بود و همه موضع گیریها ریشه در بی اطلاعی و یا بهتر بگویم بیاطلاع گذاشتن آنها داشت.
اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز در نشست مشترک هیاتهای عالیرتبه ایران و سوریه اظهار داشت: دخالتهای بیجای کشورهای غربی بهویژه آمریکا باعث ناامنی و بی ثباتی در منطقه شده است و آمریکا با تشکیل گروههای تروریستی نظیر داعش جنایات بزرگی را در سطح منطقه و به خصوص در کشورهای عراق و سوریه انجام داده است.
رییس مجلس نمایندگان آمریکا امروز به دنبال پیگیری روند طرح استیضاح ترامپ و ارایه آن به مجلس سنا گفت: ترامپ سال آینده رییس جمهوری جدید آمریکا نخواهد بود.
سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به توییت فارس ترامپ نوشت: دستها و زبانهایی که به تهدید آلوده است، حق ندارند کهن زبان فارسی را بیالایند.
رهبران کشورهای انگلیس، فرانسه و آلمان روز گذشته در بیانیه مشترکی از ایران خواستند که به توافق هستهای سال ۲۰۱۵ با قدرتهای جهانی بازگردد.
وزیر دفاع آمریکا گفت، اطلاعاتی وجود ندارد که ادعای دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور را مبنی بر قصد ایران برای حمله به چهار سفارتخانه آمریکا تایید کند.
رییس جمهوری در دیدار وزیر خارجه جمهوری اسلامی پاکستان با اشاره به شرایط حساس منطقه گفت: در شرایط کنونی همه باید برای صلح و ثبات در منطقه تلاش کنیم و همه باید برای کاهش تنش در منطقه با یکدیگر همکاری کنیم.
Nothing found!