بهرام قاسمی با ارسال نامههایی به نمایندگان مجلس ملی و سنای فرانسه بر ضرورت محاکمه مسئولان و عوامل ترور شهید قاسم سلیمانی تاکید کرد.
«آلیک» - سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه با ارسال نامههایی به نمایندگان مجلس ملی و سنای فرانسه بر ضرورت محاکمه مسئولان و عوامل ترور شهید قاسم سلیمانی تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، بهرام قاسمی روز گذشته همزمان با سالروز شهادت سردار سلیمانی در حساب توییتری سفارت ایران در فرانسه از ارسال نامههایی به برخی نمایندگان مجلس ملی و سنا، جامعه مدنی، علمی، فرهنگی و رسانهای و نخبگان و روشنفکران فرانسوی خبر داد و گفت: یکی از چهرههای جدی و موفق مقابله با تروریسم و تروریسم دولتیِ ایالات متحده در این اقدام را یادآوری نمود.
قاسمی انتظار از جامعه جهانی و نهادهای بین المللی برای محکوم کردن این اقدام تروریستی هدفمند و مغایر با تمامی اصول انسانی و هنجارهای شناخته شده بین المللی و ضرورت محاکمه مسئولین و عوامل این جنایت را بار دیگر خاطر نشان کرد.