متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۳۸۹ نفر رسید.
«آلیک» - مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت جدیدترین آمار کرونا را اعلام کرد.
به گزارش وبدا، تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۴۴ هزار و ۳۸۷ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۹۹۶ هزار و ۶۰۲ نفر دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۷۴۴ هزار و ۹۶۳ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۳۸۵ هزار و ۹۵۲ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۱۵ هزار و ۲۵۵ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
از دیروز تا امروز (۹ تیر ماه ۱۴۰۱) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۲۹ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی و ۹۳ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۸ هزار و ۱۲۶ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۳۸۹ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۶۲ هزار و ۶۵۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۱۷۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۵۲ میلیون و ۶۰۹ هزار و ۸۴۹ آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۹۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵۷ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.