فا

اجتماعی

دوشنبه, 09 آبان 1401 15:17

شناسایی ۲۱۳ بیمار جدید کووید-۱۹ در کشور / جان باختن ۵ بیمار دیگر در شبانه روز گذشته

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۷۶ نفر رسید.

«آلیک» - مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه ای از شناسایی ۲۱۳ بیمار جدید کووید-۱۹ در کشور در شبانه روز گذشته خبر داد.

به گزارش وبدا، در این اطلاعیه آمده است: تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۲۰ هزار و ۹۶ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۲۵ هزار و ۸۹۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۸۷۸ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۹۷۷ هزار و ۸۷۱ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۵ هزار و ۷۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

از دیروز تا امروز (۹ آبان ۱۴۰۱) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱۳ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی و ۴۷ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۷ هزار و ۶۵۰ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۷۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۱ هزار و ۹۵۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۱۳۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۴ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۸۸۰ آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۱۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط

Հեղինակություն © 2011-2017 «ԱԼԻՔ» Օրաթերթ։ Բոլոր իրավունքները պահպանված են։