متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲ نفر از بیماران کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۳۰ نفر رسید.
«آلیک» - مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای آخرین وضعیت کرونا در کشور را اعلام کرد.
به گزارش وبدا، در این اطلاعیه آمده است: تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۷۷ هزار و ۴۱۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۹۴۳ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۴۶۳ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۳۱۸ هزار و ۸۱۷ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۵ هزار و ۶۴۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
از دیروز تا امروز (۲۹ دی ماه ۱۴۰۱) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹۸ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی و ۴۴ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۹۶ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲ نفر از بیماران کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۳۰ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۶ هزار و ۹۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۲۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۴ میلیون و ۹۲۱ هزار و ۲۰۹ آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۴۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۹۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.