MENU
پیتر استانو گفت که اعضای برجام علاوه بر تلاش در زمینه از سرگیری اجرای این توافق تاکید دارند که ایران از بخشهای برجام درباره رفع تحریم ها بهرهمند شود.
سعید خطیب زاده اقدام تروریستی صبح امروز در دمشق را به شدت محکوم و با دولت و ملت سوریه و خانواده قربانیان ابراز همدردی کرد.
طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۲ بیمار کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۴ هزار و ۵۸۵ نفر رسید.
وزیر کشور سوریه ضمن محکوم کردن وقوع انفجار تروریستی در پل «الرئیس» دمشق، تاکید کرد: عاملان این انفجار تروریستی را هرکجا که باشند، تحت تعقیب قرار خواهیم داد.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: با روسیه توافق کردیم تا بتوانیم فعالیت های امنیت ساز و پایداربخش برای منطقه داشته باشیم که سبب توسعه و پیشرفت دو کشور هم خواهد شد.
آرا شاوردیان، نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال ایران در مجلس شورای اسلامی ایران به سوالات خبرگزاری "خبر اول" از جمهوری ارمنستان پاسخ داد.
رییس جمهوری با تاکید بر اینکه وزارتخانههای جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، و دادگستری بیش از گذشته به قیمت کالاها حساسیت داشته باشند، گفت: مردم باید درباره تامین معیشت و سفره خود احساس امنیت کنند و بیثباتی در بازار باید پیگیری جدی و فوری شود.
شاخه اجرایی اتحادیه اروپا در بیانیهای بیسابقه و پرانتقاد اعلام کرد که درخواست عضویت ترکیه در این نهاد با توجه به کاستیهای جدی دموکراتیک، متوقف مانده است.
مشعل بازی های المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن صبح امروز چهارشنبه به چین رسید و مراسم استقبال از آن نیز در برج المپیک پکن برگزار شد.
سایت Verge به نقل از منابع آگاه خبر داد شرکت شبکه اجتماعی فیس بوک قصد دارد نامش را تغییر داده و هفته آینده نام جدیدی را اعلام کند.
Nothing found!