MENU
سخنگوی وزارت امور خارجه در پی اعلام فهرست تحریمی کشورمان علیه اتحادیه اروپا و رژیم انگلیس توضیحاتی ارائه داد.
دبیرکل ناتو امروز (پنجشنبه) ضمن ادعای اینکه "احتمالا روسیه حملات جدیدی علیه اوکراین انجام خواهد داد"، گفت که افزایش حمایتهای نظامی از کییف "مهم" است.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، هیچ یک از بیماران کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست ندادند و مجموع جان باختگان این بیماری، در عدد ۱۴۴ هزار و ۷۴۴ نفر ماند.
بنابر تازه ترین آمارها، تاکنون ۶۴۶ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۵۱۰ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان بهبود یافته اند.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور خبر داد.
فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه تصریح کرد، بحران بسیار پیچیده و چند بعدی که هنوز سوریه درگیر آن است، به یک راهحل سیاسی فراگیر نیاز دارد اما این راهحل قریب الوقوع نیست.
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد روز گذشته به وقت محلی در نشست شورای امنیت گفت که رفتارهای مخرب آمریکا منجر به ناامنی برای میلیونها سوری شده است.
شورای فدرال سوئیس در بیانیهای اعلام کرد، این کشور تصمیم گرفت تا نهمین بسته تحریمهای اتحادیه اروپا را علیه روسیه تصویب کند.
رئیس جمهور اوکراین ضمن تشکر از متحدان غربی برای تصمیمشان در مورد ارسال تانکهای پیشرفته به کییف، از کشورهای عضو ناتو خواست تا موشکهای دوربرد و هواپیماهای نظامی نیز به اوکراین ارسال کنند.
Nothing found!